Vegansk Deodorant fra foden af Rocky Mountains

En naturlig, økologisk og vegansk deodorant, der effektivt bekæmper bakterier og holder dig frisk og velduftende i op til 24 timer.

En vegansk livsstil handler ikke kun om, hvad man putter i munden – men i høj grad også om, hvad man putter på kroppen – det inkluderer naturligvis også armhulerne.

Når det handler om vegansk deodorant, er det næsten umuligt at komme uden om Routine Deodorant.

Routine er verdens førende brand indenfor naturlige og økologiske deodoranter – fremstillet i pagt med naturen med største respekt for både dyre- og planteliv og naturligvis 100% fri for kunstige kemikalier, konserveringsmidler, aluminium og syntetisk parfume.

Routine findes i hele 18 forskellige varianter til både kvinder og mænd – og er perfekte til alle, der ønsker en kemifri hverdag. Takket være de rene, naturlige ingredienser (de kan faktisk spises!), er Routine mild mod huden og kan med fordel bruges, hvis du har problemer med allergi eller sensitiv hud.

Vegansk Deodorant fra Routine

Vegansk deodorant fra routine

Hvis du er på udkig efter vegansk deodorant, har Routine 4 varianter, udviklet specielt til dig: Nemlig Sexy Sadie, Lucy in the Sky, Cat Lady og Johnny’s Cash! Derudover har de en flot gaveæske “Plant People”, som indeholder alle 4 veganske deodoranter, så du kan prøve og dufte dem alle!

Routine er meget mere end vegansk deodorant. Med hele 18 skønne varianter, er der en Routine deodorant, der passer til ethvert behov. De øvrige deodoranter indeholder økologisk og etisk produceret bivoks fra Nixon Honey i Innisfail, Alberta. Bivoks virker plejende på huden og danner et tyndt vokslag, som modvirker bakteriedannelse og dårlig lugt. Vegansk deodorant må ikke indeholde nogle ingredienser fra dyr – derfor er Routine deodoranter med bivoks ikke egnet til veganere. I de veganske varianter er bivoksen erstattet af plantebaserede alternativer.

De er dog stadig 100% naturlige og fremstillet af økologiske ingredienser.

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Scroll til toppen