Undertøj

Hos SENZE kan du trygt handle nyt lækkert undertøj med god samvittighed. Vi sælger kun bæredygtigt og økologisk undertøj fra brands, som værner om miljø, mennesker og dyreliv. Uanset om du er til enkelt design eller feminine blonder og er stor eller lille, kan du finde lækkert bæredygtigt og økologisk undertøj i høj kvalitet og til rimelige priser. Altid 60 dages fuld returret og fragtfri levering ved køb over 499,-

Viser 1–12 af 48 resultater

Bæredygtigt og økologisk undertøj til kvinder

SENZE forhandler bæredygtigt og økologisk undertøj til kvinder. Hos os finder du vegansk og økologisk undertøj i bomuld og modal fra danske WORON og Underprotection og franske Olly Lingerie. Vi har et bredt udvalg lækkert bæredygtigt undertøj til kvinder i alle størrelser og aldersgrupper.

Det økologiske bomuldsundertøj fra WORON er fremstillet i GOTS certificeret bomuld og er OEKO-TEX® certificeret, hvilket garanterer dig at fremstillingen sker helt uden brug af giftige kemikalier. WORON benytter desuden materialet modal, som er et plantebaseret, silkeblødt og åndbart materiale fremstillet af træfibre fra bl.a. bøgetræer. Økologisk undertøj fra WORON er et godt valg, hvis du ønsker at værne både om dig selv og naturen.

Underprotection er en dansk slow-fashion virksomhed, som fremstiller eksklusivt, bæredygtigt undertøj og lingeri i et væld af flotte farver og modeller. Det bæredygtige undertøj fra Underprotection fremstilles både af naturlige materialer som bomuld og modal – men også af “upcycled” genanvendte materialer, hvor blandt andet nylonrester, uld samt plastflasker og andet tom emballage efter grundig rensning forvandles til det smukkeste undertøj.

Processen, hvor plast forvandles til polyester, forhindrer at plastemballage afbrændes eller havner i naturen. Derudover bruger man i fremstillingen kun omkring halvdelen af den energi, som det ville kræve at fremstille polyestermaterialet fra bunden.

Alt undertøj fra underprotection er enten GRS- eller OEKO-TEX® certificeret hvilket er en vidner om en grøn og bæredygtig producent af undertøj i høj kvalitet.

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Scroll til toppen