samarbejde med Senze

Hos SENZE går vi op i grøn og bæredygtig livsstil, og jo flere vi er om at sprede dette budskab, jo mere vil jordkloden takke os i fremtiden.

Er du influencer på SoMe eller har du en velbesøgt blog? Skriver du om økologi, bæredygtighed, kvalitet og grøn livsstil, etisk mode og lignende emner?

Så kunne et samarbejde med SENZE måske være interessant for dig. Vi laver ikke standardaftaler, men forsøger – i samarbejde med dig – at skræddersy den bedst mulige løsning for dig, for os og ikke mindst for dine følgere – en løsning, som alle er glade for.

Vi er kræsne i forhold til vore partnerskaber. Så hvis du skriver om de fantastiske fordele ved olieindustrien eller lovpriser fældning af regnskov for at vi kan forbruge mere – så er det nok ikke SENZE, du skal samarbejde med.

Hvis du derimod er grundlæggende grøn i hjertet og dit indhold afspejler dette, så lad os drøfte mulighederne for et samarbejde.

Fortæl lidt om dig selv via formularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig indenfor kort tid med henblik på et gensidigt fordelagtigt samarbejde.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Scroll til toppen