Plant People Gaveæske

DKK 145,00

  • Lækker gaveæske med fire veganske Routine deodoranter
  • Baseret på økologiske vegetabilske olier og rene naturlige ingredienser
  • Modvirker bakterier og svedlugt og holder dig velduftende dagen lang
  • 100% fri for aluminium, kunstig parfume og andre kemiske stoffer
  • Indhold: 4 x 5 gram, svarende til 1-1½ måneds forbrug
Du optjener 15 bonuspoint!
Loading...

Med det nye Plant People Mini Kit fra Routine får du fire veganske Routine Mini deodoranter i en fin gaveæske.

Gå på opdagelse i Routine’s serie veganske deodoranter og find frem til netop dine yndlingsdufte.

Æsken indeholder en af hver af følgende Routine deodoranter: Sexy Sadie, Johnny’s Cash, Cat Lady & Lucy in the Sky – hver variant indeholder 5 gram, svarende til 7-10 dages brug.

Routine fremstiller de skønneste creme deodoranter baseret på rene, økologiske naturprodukter. Deodoranterne indeholder et væld plejende olier og antibakterielle mineraler og vitaminer. De modvirker effektivt svedlugt og holder dig frisk og velduftende i helt op til 24 timer. Routine deodoranterne er naturligvis helt fri for allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer. De indeholder kun rene, naturlige ingredienser, som er gode for dig, din hud og dine omgivelser.

Se indhold under hver enkelt variant

Brand

Routine

Routine creme deodoranter er 100% naturlige deodoranter uden aluminium, parabener, triclosan eller propylenglycol - kort sagt nej tak til kunstige og allergifremkaldende stoffer - ja tak til alt det bedste fra naturen. Routine creme deodoranter fremstilles på en basis af økologisk oliven- og kokosolie, sheasmør og kaolin og fåes i mange forskellige varianter med hver deres egenskaber og duft. Alle er spækket med naturlige råvarer og mineraler, som effektivt bekæmper bakteriedannelser og samtidig plejer huden. Creme deodoranterne fra routine er det perfekte valg, hvis du ønsker et naturligt og bæredygtigt alternativ til den traditionelle deodorant.
Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Scroll til toppen