Mineral Øjenblyant, Sort

DKK 140,00

Tilgængelig på restordre

Du optjener 14 bonuspoint!
  • Klassisk sort farve
  • 100% naturlig eyeliner
  • Egner sig til sensitive øjne
  • Er certificeret cruelty free af PETA
  • Økologisk certificeret hos både Soil Association og Fairtrade
  • Bæredygtig emballage, der kan komposteres

Odyliques eye liners er de første øjenblyanter i verden, der både er økologisk certificeret af Soil Association OG af Fairtrade.

Klassisk sort eyeliner, der fremhæver dine øjne uden at udtørre den sårbare hud rundt om øjnene

Eyelineren er helt fri for syntetiske farvestoffer. Farverne er fremstillet af en kombination af mineraler, der alle er renset for tungmetaller, og derfor er rene.

Farven er nem at påføre, da blyanten er blød – dette er med til at sørge for, at huden rundt om øjnene ikke bliver unødvendigt irriteret.

Denne eyeliner er certificeret cruelty free af PETA, hvilket sikrer dig, at der ikke er blevet testet på dyr i løbet af fremstillingsprocessen.

Blyanten er lavet af en kombination af rensede mineraler, planteolier, frugter, blomsterestrakter og plantesmør. Alle ingredienserne er 100% økologiske. Bortset fra mineralerne, som man ikke må medregne som værende økologiske, da de er udvundet fra jorden og ikke dyrket.

Selve blyanten er fremstillet af bæredygtigt træ og kan komposteres. Låget på blyanten er lavet af genanvendt aluminium.

Æskerne er produceret i England af et CO2-neutralt firma, der er FSC certificerede. Emballagen kan komposteres og genanvendes.

INCI indhold: RICINIS COMMUNIS OIL*, SIMMONDSIA CHINENSIS OIL*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, CERA ALBA*, CERA CARNAUBA*, CANDELILLA CERA*, OLEIC/LINOLEIC/ LINOLENIC POLY-GLYCERIDES, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*(F), CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT*, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT*. Kan indeholde** +/- MICA, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 77742, CI 77007

På Dansk: Amerikansk olie (Castor olie)*, Jojoba olie*, high oleic Solsikkeolie*, Bivoks*, Carnaubavoks*, Candelillavoks*, Ikke-palme planteolie udtræk, Sheasmør*(F), ekstrakter af Havtorn* og Rosmarin*. Kan indeholde ** +/- CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 77742, CI 77007

*Økologisk dyrket/produceret (minimum 64%)
**Ecocert/Cosmos godkendte mineralske pigmenter af høj renhed. Fri for bly, kviksølv, arsenik og andre tungmetal urenheder.
(F) fra certificeret Fairtrade leverandører
100% naturligt produkt  –  Velegnet til vegetarer

Brand

Odylique

Vægt 0.100000 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

0
Indkøbskurv
Scroll til toppen