Routine This or That Pack

DKK 365,00

  • Luksus gaveæske med hele 12 velduftende Routine deodoranter
  • 100% naturlige deodoranter fulde af vitaminer og mineraler
  • Fri for aluminium, kunstig parfume, parabener og konserveringsmidler
  • Modvirker effektivt svedlugt i op til 24 timer
  • Indeholder 60 g svarende til cirka 3 måneders forbrug

Ikke på lager

Loading...

Routine gaveæske med 12 naturlige dufte

Forkæl dig selv, eller en du holder af med denne lækre gaveæske med hele 12 forskellige Routine deodoranter. Der er 4-7 dages forbrug af hver duft, så der er rig mulighed for at prøve, lege og eksperimentere og finde frem til netop din personlige yndlingsduft.

Behold dem allesammen selv eller del med din veninde, din kæreste, din datter, din mor…

This or That gaveæsken indeholder duftene: The Curator (natron-fri), Like a Boss, A Girl Named Sue, Sweet Jane, SUPERSTAR (aktivt kul og præbiotika), Lucy in the Sky, Johnny’s Cash (original, vegansk), Maggie’s Citrus Farm, Blackberry Betty (original), Bonita Applebom, Napoleon’s Dynamite, Sexy Sadie (natron-fri).

Routine er et familieejet canadisk deodorant brand, som fremstiller de skønneste creme deodoranter baseret på rene, økologiske naturprodukter. Deodoranterne er spækket med plejende og antibakterielle mineraler og vitaminer. De modvirker effektivt svedlugt og holder dig frisk og velduftende i helt op til 24 timer.

Routine deodoranterne er naturligvis helt fri for allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer. De indeholder kun rene, naturlige ingredienser, som er gode for dig, din hud og dine omgivelser.

Se indhold under hver enkelt variant

Brand

Routine

Routine creme deodoranter er 100% naturlige deodoranter uden aluminium, parabener, triclosan eller propylenglycol - kort sagt nej tak til kunstige og allergifremkaldende stoffer - ja tak til alt det bedste fra naturen. Routine creme deodoranter fremstilles på en basis af økologisk oliven- og kokosolie, sheasmør og kaolin og fåes i mange forskellige varianter med hver deres egenskaber og duft. Alle er spækket med naturlige råvarer og mineraler, som effektivt bekæmper bakteriedannelser og samtidig plejer huden. Creme deodoranterne fra routine er det perfekte valg, hvis du ønsker et naturligt og bæredygtigt alternativ til den traditionelle deodorant.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Scroll til toppen