Origami Beauty Bag

DKK 220,00DKK 375,00

  • Minimalistisk beauty bag i luksuriøs kvalitet
  • Fremstillet papirfibre og er 100% vegansk
  • Særdeles holdbar og nem at rengøre
  • Fås i flere forskellige størrelser og farver

Vælg venligst den ønskede variant for at vise estimeret leveringsdato
  • Prisgaranti
  • Gratis Ombytning
  • Fragtfri Levering v/499,-
Loading...

Selvom det ligner, føles som og er ligeså holdbart som læder, er denne lækre beauty bag – eller toilettaske – faktisk lavet af et helt andet og meget mere bæredygtigt materiale – nemlig papir.

Gennem unik forarbejdning, som på mange punkter minder om bearbejdningen af læder, har UASHMAMA skabt et fantastisk materiale, som både er smukt, holdbart og ikke modtageligt for vand.

Designet er inspireret af japansk origamikunst og er både enkelt og stilfuldt. Tasken er forsynet med praktisk håndtag – ligeledes af papirfibre.

Det store rum er polstret med af økologisk bomuldslærred og er perfekt til make-up, hudpleje og andre fornødenheder, når du er på farten.

Tasken kan vaskes i hånden og egner sig både som toilet- og makeup taske.

Materiale: 100% naturlige papirfibre fra økologisk og bæredygtigt skovbrug, remme & hank i 100% økologisk bomuld.

Certificeringer: OEKO-TEX®

Vask & Pleje:

Tasken kan vaskes i hånden eller aftørres med en fugtig klud. Brug varmt vand tilsat et mildt vaskemiddel. Skyl godt efter, og form tasken inden tørring.

Brand

UASHMAMA

UASHMAMA er en italiensk familievirksomhed med base i Toscana. Virksomheden blev stiftet af Marco Marconi som, efter en halv menneskealder i læderbranchen, indså at der var brug for et mere bæredygtigt, plantebaseret alternativ. Marco begyndte at eksperimentere med forskellige materialer. Det førte til den første pose i det unikke papirmateriale, som siden er blevet UASHMAMAs kendetegn. Det patenterede AGGO® papir er fremstillet af cellulose fibre fra FCS certificeret træ, som opdyrkes i bæredygtige plantager. Papiret føles som læder og er ekstremt holdbart. Det tåler vask, er formfast og fødevaregodkendt. Materialet har vist sig at have utallige anvendelsesmuligheder og UASHMAMAs kollektion omfatter idag alt fra tasker til forklæder, brugskunst m.v.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Scroll til toppen