Memmo Rygsæk

DKK 1.195,00

  • Flot og funktionel rygsæk med masser af plads
  • Særdeles slidstærk og holdbar kvalitet
  • Aftagelige skulderstropper og håndtag i læder
  • Indvendig polstring i økologisk bomuldskanvas
  • Tåler at blive vasket i hånden
  • Mål: H: 43 cm / B: 30 cm / D: 9 cm

Vælg venligst den ønskede variant for at vise estimeret leveringsdato
  • Prisgaranti
  • Gratis Ombytning
  • Fragtfri Levering v/499,-
Loading...

Med Memmo rygsækken fra UASHMAMA får du en dejlig let og funktionel taske med plads til både computer, bøger, papirer og hvad du ellers har brug for.

Rygsækken er fremstillet i det unikke papirmateriale, som er kendetegner UASHMAMA og har enkelte detaljer i læder.

Papirmaterialet er 100% naturligt fremstillet af cellulosefibre fra bæredygtigt skovbrug. Det er ekstremt slidstærkt, vandtæt og tåler at blive vasket. Derudover vejer det næsten ingenting, så du får en let og lækker rygsæk, som holder til det meste.

Rygsækken har brede, aftagelige skulderstropper og håndtag i læder. Læderet, der er anvendt er rester fra læderindustrien.

Indvendigt er rygsækken polstret med kanvas i økologisk bomuld og har praktiske lommer til telefon, skriveredskaber og andre småting.

Materiale: 100% naturlige papirfibre fra økologisk og bæredygtigt skovbrug, remme & hank i 100% økologisk bomuld.

Certificeringer: OEKO-TEX®

Vask & Pleje:

Tasken kan vaskes i hånden eller aftørres med en fugtig klud. Brug varmt vand tilsat et mildt vaskemiddel. Skyl godt efter, og form tasken inden tørring.

Brand

UASHMAMA

UASHMAMA er en italiensk familievirksomhed med base i Toscana. Virksomheden blev stiftet af Marco Marconi som, efter en halv menneskealder i læderbranchen, indså at der var brug for et mere bæredygtigt, plantebaseret alternativ. Marco begyndte at eksperimentere med forskellige materialer. Det førte til den første pose i det unikke papirmateriale, som siden er blevet UASHMAMAs kendetegn. Det patenterede AGGO® papir er fremstillet af cellulose fibre fra FCS certificeret træ, som opdyrkes i bæredygtige plantager. Papiret føles som læder og er ekstremt holdbart. Det tåler vask, er formfast og fødevaregodkendt. Materialet har vist sig at have utallige anvendelsesmuligheder og UASHMAMAs kollektion omfatter idag alt fra tasker til forklæder, brugskunst m.v.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Scroll til toppen