Gemma Skuldertaske

DKK 1.595,00

  • Rummelig skuldertaske i elegant skakternet flet
  • Fremstillet i 100% naturlige og veganske materialer
  • Tasken er super slidstærk og holder på formen
  • Tåler vand og kan vaskes uden at tage skade
  • Indvendig polstring af bomuldskanvas med 4 lommer
  • Mål: H: 25 cm / B: 28 cm / D: 18 cm

Vælg venligst den ønskede variant for at vise estimeret leveringsdato
  • Prisgaranti
  • Gratis Ombytning
  • Fragtfri Levering v/499,-
Loading...

Denne smukke taske fra italienske UASHMAMA er noget ganske særligt. Ved første øjekast ligner den en elegant lædertaske, men faktisk er den lavet et materiale, som er både vegansk og langt bedre for miljøet end læder – nemlig papir fra 100% bæredygtigt skovbrug.

Gennem en helt unik forarbejdningsproces, hvor hvert stykke papir strækkes og hærdes, skabes et særdeles slidstærkt og vaskbart materiale, som er i stand til at modstå hverdagens strabadser. Det tåler vand og vejer langt mindre end læder, det er lige så holdbart og langt bedre for miljøet,

Gemma tasken er flettet af smalle strimler i et raffineret skakternet mønster. Tasken er polstret med kanvas i 100% økologisk bomuld og har 4 indvendige lommer, som gør det let at holde orden på dine egendele. Tasken leveres med 2 stropper, som nemt kan udskiftes. Den ene i 100% økologisk bomuld – den anden i det specielle papirmateriale, som UASHMAMA er kendt for.

Tasken er i sig selv superlet og langt mere komfortabel at bære på skulderen end de fleste andre tasker.

Eftersom Gemma tasken tåler at blive vasket uden at miste formen, får du en taske, der holder sig pæn og ren i mange år.

Materiale: 100% naturlige papirfibre fra økologisk og bæredygtigt skovbrug, enkelte detaljer i overskudslæder, polstring og ekstra rem i 100% økologisk bomuld.

Certificeringer: OEKO-TEX®

Vask & Pleje:

Tasken kan vaskes i hånden eller aftørres med en fugtig klud. Brug varmt vand tilsat et mildt vaskemiddel. Skyl godt efter, og form tasken inden tørring.

Brand

UASHMAMA

UASHMAMA er en italiensk familievirksomhed med base i Toscana. Virksomheden blev stiftet af Marco Marconi som, efter en halv menneskealder i læderbranchen, indså at der var brug for et mere bæredygtigt, plantebaseret alternativ. Marco begyndte at eksperimentere med forskellige materialer. Det førte til den første pose i det unikke papirmateriale, som siden er blevet UASHMAMAs kendetegn. Det patenterede AGGO® papir er fremstillet af cellulose fibre fra FCS certificeret træ, som opdyrkes i bæredygtige plantager. Papiret føles som læder og er ekstremt holdbart. Det tåler vask, er formfast og fødevaregodkendt. Materialet har vist sig at have utallige anvendelsesmuligheder og UASHMAMAs kollektion omfatter idag alt fra tasker til forklæder, brugskunst m.v.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Tilmeld nyhedsbrevet fra SENZE og spar15%

på HELE din bestilling

Scroll til toppen